CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

CAST en Goldkrone-Lecombi verlengen exclusieve samenwerking

CAST en Goldkrone-Lecombi verlengen exclusieve samenwerking

CAST gaat voor 2020 opnieuw de samenwerking aan met Goldkrone-Lecombi voor de Lederwaren & Accessoires inkoopdag. De opzet en sfeer van deze inkoopdag is afgelopen seizoen zéér goed bevallen bij bezoekers en leveranciers. Er is duidelijk behoefte aan één event als groot efficiënt platform in de Benelux, een goede reden om deze inkoopdag aankomend jaar door te zetten. Belangrijk is dat veel winkeliers gebruik gaan maken van dit unieke moment in het seizoen.

De inkoopdag vindt plaats op maandag 16 maart 2020. CAST zet deze dag volledig in het teken van Lederwaren & Accessoires. Deze inkoopdag is toegankelijk voor alle leveranciers, winkeliers en inkopers uit de schoenen, sport en mode branche uit de Benelux.

Goldkrone Lecombi en CAST hebben na het succes besloten om deze inkoopdag voor ten minste één jaar exclusief bij CAST te organiseren als inkoopmoment voor de Benelux. Er wordt bewust gekozen voor een compacte en overzichtelijke opzet, zodat bezoekers de collecties van leveranciers op een efficiënte manier kunnen doorlopen. De inschrijvingen voor leveranciers is inmiddels van start gegaan.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Wil je direct inschrijven? Vul het inschrijfformulier in en stuur deze naar marketing@cast.nl

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...