CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

CAST en ANWR-GARANT slaan handen ineen voor SPORT LIFESTYLE evenement

CAST en ANWR-GARANT slaan handen ineen voor SPORT LIFESTYLE evenement

Op 20 januari 2020 organiseert CAST in samenwerking met ANWR-GARANT de segmentdag SPORT LIFESTYLE. Na het succes van het event voor de lederwarenbranche hebben CAST en ANWR-GARANT de handen ineen geslagen voor een gezamenlijk evenement vroeg in het seizoen.

Het doel van de nieuwe opzet is het toegankelijk maken van een evenement voor alle leveranciers, winkeliers en inkopers. Dit gezamenlijke inkoopmoment voor het sport lifestyle segment is bewust vroeg gekozen om zo duidelijk de order deadlines van merken te respecteren en de bezoekers de kans te geven om er als eerste bij te zijn. ‘’Vanuit leveranciers en bezoekers krijgen we vaak terug dat er vraag is naar één gezamenlijke beurs in plaats van diverse kleine initiatieven.’’ Caroline Beitler van CAST. Het nieuwe event creëert op deze manier een veel beter aanbod van merken en zo hoeven bezoekers voor een totaaloverzicht maar één dag uit te trekken.

Marieke van Aaken van ANWR-GARANT: “Afgelopen jaar wilden wij ons succesvolle lifestyle event, waar wij al vele jaren mee werkten uitbreiden. Wij vonden een partner in CAST en brachten zo de schoenen- en sport retailindustrie samen. Voor dit jaar willen wij het event nog groter in de markt zetten. Wij zullen onze diensten wederom presenteren; Retailer webshops, online verkoop platformen, sales applicaties en hiernaast bieden wij onze leden de beste merken en inkoopdeals aan. Natuurlijk staan onze mensen ook klaar om niet leden welkom te heten en te informeren over al onze services en diensten”.

De beurs is toegankelijk voor alle leveranciers en alle winkeliers. Voor de gastexposanten is het vanaf vandaag mogelijk om in te schrijven. Naast het Sport Lifestyle event zijn er de volgende segmentdagen en beurs:
- 10 februari: Kids
- 1 & 2 maart: Buy & Bloom
- 9 maart: Comfort
- 16 maart: Accessoires

Voor meer informatie over ANWR-GARANT zie: www.anwr-garant.nl en www.agn-services.nl

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...