CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

CAPRICE HERFST/WINTER 2023 Outdoor Urbanity

CAPRICE HERFST/WINTER 2023 Outdoor Urbanity

De nieuwe herfst/wintercollectie 2023-2024 is geïnspireerd door de natuur. Zachte rustige kleurnuances contrasteren expressieve tinten. Van eigentijds chique tot elegante of trendbewuste modellen, de ontwerpen kenmerken zich door een breed scala aan rijke details. Dankzij innovatieve technologieën zoals CLIMOTION®, MEMOTION en AIRMOTION sluit CAPRICE ook komende winter geen compromissen als het gaat om functioneel ontwerp en comfort.

Styles & Soles – Stijlvolle nonchalance

In de herfst/winter van 2023-2024 zijn elegante modellen en sportieve looks aan elkaar gekoppeld. Laarzen en enkellaarsjes met verschillende schacht- en hakhoogtes zijn echte eyecatchers. Fijn nappaleer is gecombineerd met glad suède of hoogwaardig stretch om gemengde looks te creëren. Trendy moc-toe boots bewijzen aankomende winter dat deze perfect in het modebeeld passen. Deze samensmelting van mocassins en laarzenlooks zien er minimalistisch uit, maar toch ook sportief en vrouwelijk. Ze maken het trendy modebeeld compleet. Decoratieve accessoires geven glamour aan de loafers, of het nu gaat om de klassieke loafer of met moderne chunky-look. Pumps scoren met verleidelijk carré vormen en verschillende hakhoogtes. Blokhakken maken een welverdiende comeback en zien er opvallend, maar ook gevarieerd uit.

Materialen & Accessoires - Onmiskenbaar gedetailleerd

De look van de herfst/wintercollectie wordt gekenmerkt door hoogwaardig leer die de perfecte finishing touch geven aan de nieuwe modellen. Fijn nappaleer, zacht suède of fluweelachtig nubuck versterken de hoge kwaliteitsnormen en het perfecte draagcomfort. Naplak wordt gebruikt voor een hele schoen of als decoratie element, zowel op de elegante als casual modellen. Trendy mode-highlights zijn blikvangers. Stoere gespen in goud, zilver of zwart metaal voegen spanning en interessante effecten toe.

Een wereld van kleuren - gezelligheid & zelfvertrouwen

Rustgevend, zacht en flatterend: natuurlijke tinten zijn daarbij leidend als het gaat om de keuze van de kleuren. De warme, aangename bruintinten worden vertegenwoordigd door tijdloos taupe, aantrekkelijke mokka en rijke cognac. Neutrale kleuren zoals crème en gebroken wit voegen een glamoureus tintje toe aan de diverse modellen. Gecombineerde natuurlijke tinten zien er bijzonder aantrekkelijk uit. Naast alle natuurlijke tinten past ook zwart. Zwart straalt kracht en zelfvertrouwen uit. Klassieke ontwerpen in zwart vallen op door de materiaalmixen en decoratieve details. Verder wordt het kleurenpalet van de collectie verrijkt met de kleuren kaki, blauw of metallics.

Bezoek CAPRICE @ CAST showroom 291

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...