CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Caprice breidt uit in Myanmar

Caprice breidt uit in Myanmar

Nadat CAPRICE het aantal gemaakte schoenen in Myanmar in zijn totale jaarlijkse productie heeft verhoogd tot bijna een miljoen paar, volgt alweer de volgende mijlpaal. CAPRICE versterkt zijn engagement in Zuidoost-Azië door te investeren in een ultramoderne fabriek.

Ze hebben de nieuwe state-of-the-art schoenenfabriek in gebruik genomen samen met de Taiwanese partner Mountain Top Global Ltd. Op deze manier kan CAPRICE de komende jaren meer dan 150.000 schoenen per maand produceren.

"Vanwege stijgende verkoopcijfers en voortdurende verhuizingen uit andere productielanden zijn we van plan het productievolume in Myanmar geleidelijk te verhogen voor 2024 tot twee miljoen paar hoogwaardige lederen schoenen per jaar", zegt Jürgen Cölsch, Managing Partner van CAPRICE.

"Het is vooral belangrijk voor CAPRICE en onze partners dat we altijd de Europese normen volgen bij het plannen van nieuwe productiefaciliteiten. Met onze daglichtrijke productiehallen in Myanmar, die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, bieden we zeer aantrekkelijke werkomstandigheden in het opkomende ontwikkelingsland. Met de vrijwillige oprichting van een werknemersvertegenwoordiging leveren we een verdere bijdrage aan de lokale sociaal-economische ontwikkeling, "zei Cölsch.

Meer weten over deze uitbreiding in Myanmar?
Bezoek CAPRICE @ CAST showroom 291

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...