CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Caprice benadrukt comfort in nieuwe collectie

Caprice benadrukt comfort in nieuwe collectie

De nieuwe herfst/wintercollectie van Caprice voor 2022/2023 staat in het teken van de innovatie van het comfort. De nieuwe collectie gaat niet alleen om elegantie maar ook om comfort.

Thom Westkamp vertelt het vakblad Tred: “Caprice speelt in de nieuwe collectie met verrassende contrasten en creëert nieuwe harmonie in materialen en uiterlijk. Fijn fluweelachtig leer contrasteert bijvoorbeeld met grove profielzolen en gespen geven robuuste laarzen een vrouwelijke touch.” De metallic details en inzetstukken van textiel zorgen daarbij voor mooie accenten.

Comfort

Elegante laarzen, pumps en loafers gemaakt van verfijnd nappaleer, lakleer en suède maken de collectie compleet. “De nadruk van de collectie ligt op comfort, wat onder andere inhoudt dat het aantal modellen met een H-breedte flink is uitgebreid”, geeft Westerkamp aan. Maar daarnaast hebben alle schoenen in de nieuwe Caprice-collectie wederom een innovatie: naast de gevestigde CLIMOTION- en AIRMOTION-technologie zorgt de nieuwe MEMOTION-technologie voor een extra zacht loopvlak. “Deze voortdurende verbetering van het comfort zal het komende seizoen een nog betere merkbeleving geven aan alle Caprice-liefhebbers.”

Bron: Vakblad Tred  
Beeld: Caprice 

Bezoek Caprice @ CAST showroom 291

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...