CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Campagne #ikkooplokaal groot succes

Campagne #ikkooplokaal groot succes

Al meer dan 260 zelfstandige ondernemers hebben zich aangesloten bij de campagne #ikkooplokaal. #ikkooplokaal is een initiatief van Retail Service Organisatie ANWR-GARANT, waarmee zij ondernemers helpen de consument bewust te maken van het belang van lokaal winkelen. Naast de schoenen- en sportbranche kunnen ook andere branches gemakkelijk meedoen aan de campagne. In moeilijke tijden, zoals deze, hebben namelijk alle lokale ondernemers de steun van de consument hard nodig om hun onderneming voort te zetten.

Inhoud campagne

De campagne bestaat uit een instore pos-pakket en een online pakket, dat de ondernemer in kan zetten op de sociale kanalen. Sinds vandaag wordt de campagne ook ondersteund met de eigen website www.ikkooplokaal.nu

Landelijke bekendheid

Het aantal deelnemers en de reacties zijn erg goed, maar we willen meer… En daar hebben we de hulp van de contractleveranciers en relaties van ANWR-GARANT voor ingezet. Daarin hebben wij hen gevraagd onze actie te delen en te ondersteunen. Op deze manier kunnen we de actie de landelijke bekendheid geven die hij verdient. Samen maken we de consument bekend met #ikkooplokaal en zorgen wij dat zij trots zijn op hun lokale aankopen.

Voordelen consument

Niet alleen de ondernemers zijn gebaat bij de campagne #ikkooplokaal. Ook de consument heeft vele voordelen bij lokaal winkelen. Denk hierbij aan: een levendige winkelstraat, persoonlijke benadering, goede service, een schoner milieu en geld dat weer in de eigen gemeente geïnvesteerd kan worden.  

Deelnemen aan de campagne


Wil je zelf deelnemen aan de campagne #ikkooplokaal? Dat kan. ANWR-GARANT biedt via de nieuwe website www.ikkooplokaal.nu het complete pakket aan.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...