CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

BunniesJR lanceert een diervriendelijke kinderschoenenlijn

BunniesJR lanceert een diervriendelijke kinderschoenenlijn

Nu de vraag naar diervriendelijke schoenen stijgt, heeft BunniesJR een ‘Animal Friendly’ kinderschoenenlijn ontworpen. De schoenen bestaan geheel uit hoogwaardig synthetisch leer, er zijn dus geen dierlijke producten gebruikt voor de productie van deze schoenen.

Nu de vraag naar diervriendelijke schoenen stijgt, heeft BunniesJR een ‘Animal Friendly’ kinderschoenenlijn ontworpen. De schoenen bestaan geheel uit hoogwaardig synthetisch leer, er zijn dus geen dierlijke producten gebruikt voor de productie van deze schoenen. BunniesJR vindt het belangrijk om (milieu)bewust en maatschappelijk te ondernemen. Alle schoenen worden geleverd in gerecyclede kartonnen dozen en de verzendzakken worden van gerecycled plastic gemaakt. Ook is ervoor gekozen om alleen nog ‘ecofriendly’ verzorgingsspray als bijproduct aan te bieden.

Het merk wil zich inzetten voor de mensen en dieren in Australië, wegens de bosbranden. Per verkocht paar schoenen wordt €1,- gedoneerd aan giro 5125.

De ‘Animal Friendly’ schoenen zijn vanaf 1 februari 2020 te koop, de kinderschoenen zijn verkrijgbaar in de maten 20 t/m 27. Meer informatie op de website van BunniesJR: www.bunnies.nl

Bezoek showroom 040 @CAST

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...