CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Brands-360

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het samenbrengen van de merkportfolio's van StarCollections en Brands-360. Vanaf heden communiceren zij uitsluitend nog vanuit Brands-360.

De naam Brands-360 sluit aan op hun positie als internationaal footwear brandhouse. Zij zijn trots op de merken die zij vertegenwoordigen. Merken als Björn Borg, Gaastra, SuperTrash, NZA New Zealand Auckland, Levi's Kids, Karl Lagerfeld, Kendall+Kylie, G.H. Bass&CO, Franklin&Marshall, Colmar, Pajar en Disney mag Brands-360 tot zijn portfolie rekenen.

merken-brands-360.png

Zij bieden merken en business partners diverse faciliteiten en services waaronder design, sourcing, logistiek, marketing, e-commerce en tevens een exclusief opgebouwd internationaal distributienetwerk. Deze mix van mogelijkheden in combinatie met het merkenpakket variërend van sport-lifestyle tot fashion sluit perfect aan bij de 360-graden visie van het bedrijf.

Hun account managers opereren vanuit de Brands-360 showrooms in Lijnden, Nieuwegein, Antwerpen, Breitscheid en New York. Sinds april 2020 is hun sales team versterkt met de komst van Jeroen Bennink. Met ruim 10 jaar aan ervaring bij verscheidene merken in de footwear branche zal hij zich als Sales Manager richten op de Nederlandse markt.

Bezoek Brands-360 in showroom 428 @CAST (Vanaf eind juni zijn ze weer frequent aanwezig)

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...