CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Blackstone FW23

Blackstone FW23

Door de jaren heen houdt Blackstone elk van hun ontwerpen clean. Met hun zorgvuldig geselecteerde materialen van topkwaliteit en oog voor afwerking en detail ontwerpen zij schoenen die lang meegaan. De pasvorm is net zo belangrijk als het design van hun schoenen en zij besteden extra aandacht door ieder model uitgebreid te testen op de perfecte pasvorm.

Het leidende idee achter Blackstone's FW23-collectie is een combinatie van zowel stoere als elegante ontwerpen die eigentijdse elementen toevoegen aan de stijl waar zij bekend om staan. Voor de herencollectie zie je dit bijvoorbeeld terug in de Aspen lijn, een update van hun core. Ook hun lichtgewicht boots, met modellen variërend van klassieke tot outdoor silhouetten, is een uitwerking van dit idee. Ook voor de dames heeft Blackstone een lichtgewicht lijn aan boots die net een tikje eleganter is dan normaal. Daarnaast hebben zij ook modellen ontwikkeld met een bovenkant van puffer materiaal in combinatie met laag uitgesneden sneakers, allemaal gevoerd met schapenvacht. Aan de stevigere kant hebben zij de bergschoen opnieuw uitgevonden, een belangrijk thema dit seizoen dat goed bij Blackstone's DNA past.

Schapenvacht

Schapenvacht is een integraal onderdeel van elke collectie van Blackstone. De voering van echt schapenvacht zorgt voor warmte bij koud weer en helpt de voeten koel te houden bij warm weer door de temperatuur te reguleren. De pluche textuur voegt een laag demping toe aan het voetbed van de schoen, waardoor de impact wordt verminderd en een comfortabelere pasvorm wordt bevorderd.

Blackstone schoenen

Het is Blackstone's passie om producten te ontwikkelen die het verschil maken. Alles draait om hun DNA, wat resulteert in authentieke, maar toch moderne producten. Als je Blackstone koopt, koop je een stijl. Stijl ze met jouw outfit en ontdek wat Blackstone bedoelt met premium. Blackstone wordt gedistribueerd door Blackstone-ambassadeurs: eersteklas schoenenwinkels, warenhuizen en kledingretailers in boetiekstijl. De combinatie van vakmanschap en hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat al onze producten een luxe uitstraling hebben. Getrommeld leer, zacht nubuck en suède zijn de belangrijkste ingrediënten die zorgen voor de juiste look en feel.

Locatie

De shoot van dit seizoen is gemaakt op een binnenlocatie wat vanwege de robuuste locatie en de fit met ons merk de perfecte locatie was om hun nieuwe collectie te presenteren. Wat vroeger een koeienstal was, is nu een stoere villa met robuuste elementen. De foto's zijn gemaakt door Mirella, Viviënne was verantwoordelijk voor haar en make-up en hun in- house Blackstone team voor de styling & organisatie.

Bezoek Blackstone @ CAST showroom 006

Bron: www.fashionunited.nl
Beeld: Blackstone

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...