CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bart Puts wordt de nieuwe agent voor Falcotto & Naturino

Bart Puts wordt de nieuwe agent voor Falcotto & Naturino

Kinderschoenenmerken Falcotto en Naturino hebben een nieuwe agent voor Nederland. Bart Puts neemt de vertegenwoordiging met ingang van het nieuwe jaar van Shoesme over.

Bart Puts neemt de verkoop en marketing voor Falcotto en Naturino vanaf 1 januari 2022 voor zijn rekening. “We hebben in zijn persoon een partner gevonden om beide merken weer de aandacht te geven die ze verdienen, aldus merkeigenaar Falc Spa.”

Vergroten naamsbekendheid

“Het verstevigen en verbeteren van de distributie van beide merken, het uitbouwen van de naamsbekendheid en het ontwikkelen van collecties voor de Nederlandse markt, zijn de grootste uitdagingen waar we voor staan”, vervolgt de Italiaanse schoenenproducent. “We hebben er alle vertrouwen in om dit project samen tot een succes te maken.”

Verandering van strategie

Bart Puts neemt het stokje van Shoesme over. De kinderschoenenleveranciers maakten in januari van dit jaar bekend een samenwerking aan te gaan voor Falcotto en Naturino, die in de Shoesme-showroom in CAST werden ondergebracht. Falc laten weten in goed overleg uit elkaar te zijn gegaan, gezien de ‘strategieën van onze bedrijven in de tussentijd zijn veranderd’.

Bron: Schoenvisie 
Beeld: Naturino.com 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...