CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Ontdek de nieuwe FW24 collectie van Hot Potatoes

Ontdek de nieuwe FW24 collectie van Hot Potatoes

Een slof? Dat klinkt saai. Maar een paar Hot Potatoes? Dat tovert een glimlach op je gezicht! Vanuit Antar Shoe distribueren ze sinds 2019 pantoffelmerk Hot Potatoes in de Benelux. Met inmiddels zo’n 300 verkooppunten zien ze de sloffen als zoete aardappeltjes over de toonbank gaan. Reden genoeg om je op de hoogte te brengen van details uit de nieuwste FW24 collectie.

Zelfs als schoeninkoper liggen ze vast in je sokkenla: zo’n fijn paar oude, dikke sokken - met een gat erin. ‘Potatoes’ noemen ze die gaten in Spanje. Hot Potatoes ontstond als mooier en comfortabeler alternatief voor die sokken. Sindsdien maakt het merk sloffen voor dames, heren en kids met één glasheldere ambitie: bankhangen.

Wel relaxed, niet slaperig Hot Potatoes snapt dat schoenen niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook persoonlijkheid en stijl moeten toevoegen aan een garderobe. De mix van comfort en humor zorgt voor een verrassende wending in een productcategorie die letterlijk slaperig kan zijn. Vanwege haar speelse imago en kwalitatieve materialen is Antar Shoe heel blij om dit merk in ons portfolio te hebben.

Fashion en Comfort
Bij Hot Potatoes draait alles om comfort met een hippe touch. De fashion vind je terug in doordachte combinaties van trendy ontwerpen, opvallende kleuren en speelse twists. Het comfort zit in uitneembare zooltjes, een sterke buitenzool van natuurlijk rubber en het feit dat ze zelfs een rondje kunnen meedraaien in de wasmachine. De modellen met haksluiting bieden extra stevigheid en zijn op twee manieren te dragen: als instapper en als gesloten model.

FW24 trends Hot Potatoes loves everybody. En andersom. Want er is voor iedere klant wat wils in de nieuwe collectie. Dit valt ons op:

· Ribstof - Ribstof was in de jaren ‘70 een enorme trend en is nu volop terug. Het patroon geeft een subtiel detail in het materiaal, waardoor ze er stijlvol en eigentijds uitzien.

· Roestkleuren - We zien volop roestkleuren als okergeel, oranje en bruin. Warme en zachte kleuren die perfect matchen met het najaar. Deze trendkleuren komen terug op het voetbed, de upper en de speelse boordjes van de slof.

· Messengers - In de nieuwe collectie vind je ook dit jaar weer populaire messengers terug. Met eigenzinnige patronen en speelse ontwerpen zorgen deze sloffen voor een glimlach. Ze zijn geïnspireerd op actuele thema’s als films, quotes en herkenbare situaties.

Naast de ribstof, roestkleuren en messengers vind je in de collectie ook stoere printjes, zachte fluffy’s, nieuwe stoffen en gekleurde zolen. Overal vind je de knipoog van kleine aardappeltjes terug: op de zool, in het logo, op de upper of het voetbed.

De sloffen van Hot Potatoes zijn in de presale van Antar Shoe verkrijgbaar en zullen FW24 in de winkels liggen. 

Ontdek de nieuwste collectie @ CAST showroom 469.

Bron & Beeld: Antar Shoe

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...