CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

BACKGROUND: Styling thema AW23

BACKGROUND: Styling thema AW23

Elk seizoen zorgen de dames van Stijl Lab voor een compleet nieuwe look & feel in het inkoopcentrum. Deze look & feel wordt bepaald door de opkomende trends van het nieuwe seizoen AW23. Op basis hiervan worden onze banners en presentaties in het centrum ontworpen. Ben jij benieuwd wat de inspiratie is geweest voor dit seizoen? Lees dan snel verder.

Power to the paradox

“In moeilijke tijden kan schoonheid er meer toe doen dan ooit, wanneer de wereld in extreme beroering verkeert, bloeit de creativiteit en dat is precies wat we zien gebeuren. De tijdgeest vraagt ​​letterlijk om een ​​andere taal”, aldus Christine Boland. “Het is tijd om nieuwe ethische vragen te stellen over de relevantie en het tempo van trends. Onderzoeken van systemen en heroverwegen van grondstoffen”.

Kunnen we ons verlangen naar nieuw, meer en beter bijstellen, en gaan investeren in andere die zuiniger en duurzamer zijn? Hoewel dit in de samenleving voorlopig een uitdaging blijft, zien we dat precies gebeuren in de ontwerptaal.

img-5900.jpg

De tuinen van CAST…

Wegdromen in een mooie tuin om de wereld met al zijn problemen even te vergeten en terug naar de natuur te gaan. We kunnen veel leren van de intelligentie van de natuurlijke processen. Veel vormen en kleuren zijn afgeleid uit de natuur en al zijn schoonheid. De natuur als inspiratiebron voor dessins en kleuren, bv het noorderlicht, biowetenschap, licht therapie, een eindeloze bron van inspiratie.

De wereld tussen droom en werkelijkheid, digitale realiteit, renderings, fantasie. De bezoeker mag zijn eigen fantasie laten gaan, hij kan zelf invullen wat hij ziet. Zijn het vlinders, bladeren of bloemen iedereen ziet er zijn eigen wereld en werkelijkheid in.

Weten wat Stijl Lab voor jouw merk kan betekenen? 
Bezoek de website: https://www.stijl-lab.nl 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...