CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

NIEUW IN CAST: Superfit & Legero United

NIEUW IN CAST: Superfit & Legero United

Vanaf nu zijn de merken Superfit & Legero United te vinden in CAST in showroom 364. Arthur Koot is verantwoordelijk van de verkoop in Nederland.

“Ik was klaar voor een nieuwe uitdaging in de schoenenbranche,” zegt Arthur Koot. “Het was nodig dat Superfit en Legero werden opgebouwd in Nederland. Toen de kans zich voordeed om een merk van kwalitatief hoogstaand merk op de markt te brengen, ben ik het avontuur aangegaan.

Koot legt uit dat zijn keuze om met Legero United in zee te gaan, een weloverwogen keuze was. “Deze gerenommeerde fabrikant is goed gekapitaliseerd en opereert zo duurzaam mogelijk. De schoenen zijn van uitstekende kwaliteit,” benadrukt hij.

Superfit

“Superfit is het toonaangevende kinderschoenen merk in Europa". Schoenen van Superfit zijn speciaal gemaakt op kinderleesten. Zachte materiale vermeiden druk punten en de flexibele en lichte zolen zorgen voor een natuurlijke rolbeweging. Strenge richtlijnen voor schadelijke stoffen, en constante innovatie zorgen voor de hoogste kwaliteit zodat kinderen de wereld kunnen ontdekken op gezonde voeten. Superfit is gemaakt door experts, geliefd bij kinderen en aanbevolen door artsen en orthopedisten.

Legero

Legero biedt casual vrouwen schoenen met een moderne uitstraling en een tijdloos design voor elke gelegenheid. Lichtheid is met duurzaamheid, één van de meeste essentiële criteria in het ontwerp.”

Hij concludeert: “De gloednieuwe showroom is nu klaar, en retailers zijn welkom bij showroom nummer 364 in CAST Nieuwegein.

Bezoek Superfit/ Legero United @ CAST showroom 364

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...