ARA Shoes introduceert ART by ARA

In samenwerking met het Oostenrijkse kunstenaarsduo DECASA lanceert ara Shoes voor FW21 een speciale collectie voor de lancering van het nieuwe

De creatieve artiesten achter het project is het kunstenaarscollectief DECASA bestaande uit ontwerpster Sabrina  Deutsch en kunstenares Carola Deutsch.

De kunstwerken van de twee zussen kenmerken zich door het bijzondere gevoel voor individualiteit en esthetiek en omvat uitgewerkte productontwerpen, grootschalige street-art projecten, schilderijen  en expressieve tatoeages.

800-ara-art.jpg

Voor het artistieke concept is gekozen voor een expressief, eigentijdse print en toont zelfverzekerde vrouwen als hoofdrolspelers. De all-over print leent zich perfect voor de schoenen- en tassencollectie. De collectie bestaat uit totaal 6 verschillende modellen, waaronder een ballerina, een low-top en high-top sneaker, een boottee en een paar limited-edition tassen.

800-ara-art-2.jpg

Over ara

“Suits me!” is wat ze graag horen bij ara. Het merk uit het Duitse Langenfeld bestaat al sinds 1949. Het familiebedrijf telt inmiddels 3300 werknemers en ontwerpt, produceert en verkoopt wereldwijd schoenen en tassen. De mix van mode, comfort en innovatieve materialen is hierbij leidend. Ara Shoes staat voor de zeldzame combinatie van draagcomfort en eigentijds design. Schoenen die tegelijkertijd mooi en comfortabel zijn en passen bij de stijl, kwaliteitseisen en comfortwensen van de consument.

Ontdek de collectie @ CAST in showroom 099-101

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...