Anouk Hoogendijk is het nieuwe gezicht van Cruyff

De voormalig voetbalster en tv-persoonlijkheid Anouk Hoogendijk is het nieuwe gezicht van Cruyff. Niet alleen is Anouk het nieuwe gezicht, maar was zij ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe collectie.

De link tussen Anouk Hoogendijk en Cruyff is niet toevallig. Als ambassadeur was Anouk al betrokken bij de Cruyff Foundation, maar de basis werd al lang geleden gelegd. Toen Anouk nog actief was als voetbalster waren haar eerste voetbalschoenen van Cruyff. Ook heeft zij met nummer 14 voor Oranje gespeeld tijdens het WK. Maar bovenal is Anouk vooral groot fan van Johan en wat hij heeft achtergelaten, als voetballer en als mens.

Nieuwe collectie
De lijn die nu uitkomt bestaat uit een mix van high- en low tops met chuncky zolen. Een mix van stoer, sportief en classy, precies zoals Anouk het zelf graag ziet. Een favoriet model uit de nieuwste collectie heeft Anouk ook: “De Catalina in multicolor versie, het chunky model met de kleurtjes. Die zou ik net als op de foto dragen met een gaaf pak of met een leren broek of een leuke trui.”

Nieuwe collab
De samenwerking bevalt zo goed dat zij voor het najaar haar eigen sneakers én een boot op de markt zal brengen met Cruyff, de eerste laars in de selectie van het merk.

De collecties zijn exclusief verkrijgbaar bij de Cruyff flagshipstores, via de Cruyff website en geselecteerde retaillers, zoals Nelson en Omoda.

Bron: Schoenvisie

Beeld: Schoenvisie

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...