CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

PREVIEW REFINED Brandpage • American Vintage

PREVIEW REFINED Brandpage • American Vintage

Onbetwiste klassiekers in tijdloze tinten gaan hand in hand met gedurfde stijlen in trendy kleuren of opvallende prints. Lees in dit nieuwsitem meer over het label American Vintage.

NIEUW! • PREVIEW BRANDPAGE • American Vintage
Ben je benieuwd naar de deelnemers van PREVIEW MEN Je leest nu meer informatie over de merken die deelnemen tijdens dit event op de speciale Brandpages!

Comfort met een typisch Franse allure
Het kledinglabel American Vintage is bijna 20 jaar een retailgigant. Met meer dan 150 merkwinkels en meer dan 1.500 verkooppunten wereldwijd is het label actief in 15 landen. De collectie van, het in Marseille geboren label, is geïnspireerd op Amerikaanse sportkleding. American Vintage staat bekend om zijn brede collectie betaalbare premium basics met minimalistische silhouetten. Daarbij wordt een hoofdrol gegeven aan comfort met een typisch Franse allure. Onbetwiste klassiekers in tijdloze tinten gaan hand in hand met gedurfde stijlen in trendy kleuren of opvallende prints. Naast breiwerk en een ruim jersey assortiment brengt het Franse label ook een collectie jeans, jassen en accessoires.

Meer over American Vintage
Ben je benieuwd naar het label American Vintage? Lees meer informatie over hun merkverhaal op de Brandpage via onderstaande button of bezoek hen tijdens PREVIEW MEN op 8 juli 2024 in CAST.

BEKIJK DE BRANDPAGE AANMELDEN VOOR EVENT

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...