CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

NICE TO WATCH | 5 verkoop tips van Lazamani

NICE TO WATCH | 5 verkoop tips van Lazamani

Het slipper- en sandalen seizoen is weer begonnen! Lazamani wil middels een video winkeliers graag informeren en enthousiasmeren over de nieuwe zomer collectie. Lazamani deelt vijf verkooptips speciaal voor het verkoopteam. “Wij geloven dat enthousiaste verkopers zorgen voor enthousiaste klanten.”

Nieuwe zomer collectie
Lazamani, een Nederlands schoenenmerk met Italiaanse allure. Het schoenenmerk maakt modieuze collecties met oog voor detail en heeft veel aandacht voor het draagcomfort. Dit geldt ook voor hun slippers en sandalen van de nieuwste zomer collectie.

5 verkooptips van Lazamani

  1. Het suède voetbed

Suède is zacht en comfortabel. Daarnaast is het materiaal wat stroever dan bijvoorbeeld glad leer, hierdoor houd je ook in de warme zomerdagen de slippers en sandalen goed aan de voet. Wat Lazamani betreft, de perfecte combinatie van een luxe uitstraling en een hoog draagcomfort.

  1. De bijzondere materialen van de mooiste kwaliteit

In alle ontwerpen maakt Lazamani gebruik van bijzondere materialen en het liefst in allerlei combinaties. Zo werkt het schoenenmerk graag met kralen, stenen, studs en glitters. Zowel in uni kleuren als in prints. Daarnaast zijn bijna alle slippers en sandalen gemaakt van leer en/of suède. Lazamani gebruikt voor bepaalde modellen met de hand geverfd leer, hierdoor krijgt de slipper een levendige look en mede hierdoor ontstaat het unieke uiterlijk van de Lazamani sandaal.

  1. Pasvorm

Alle modellen worden altijd doorgepast voordat deze in productie gaan. Daarom is de pasvorm altijd goed afgestemd op de gemiddelde Europese damesvoet. Ook is er extra aandacht voor verstelmogelijkheden, zeker bij sandalen met bandjes.

  1. Schoenendoos

De herkenbare en kleurrijke schoenendozen worden door klanten altijd zeer gewaardeerd. De schoenendoos hoort helemaal bij de Lazamani-beleving. Veel klanten gebruiken de schoenendoos daarna als opbergdoos, erg handig! Daarnaast zijn de schoenendozen opvallend in het magazijn, dit zorgt ervoor dat het verkoopteam het juiste paar snel kan vinden en terug kan naar de klant in de winkel.

  1. Prijs/ kwaliteit verhouding

De prijs/ kwaliteit verhouding is scherp. Lazamani gaat voor kwalitatieve slippers en sandalen tegen een betaalbare én eerlijke prijs. Al jarenlang werkt het schoenenmerk met dezelfde producenten uit Italië, Portugal, Turkije & India. Lazamani gelooft in “better together.” Het schoenenmerk heeft goede en langdurige relaties opgebouwd met hun producenten en natuurlijk met de klanten.

Ben jij ook benieuwd naar de nieuwe collectie van Lazamani? Bezoek het merk in showroom 042 @ CAST.

Bron: Lazamani 
Beeld: Lazamani

Bekijk hier de video van Lazamani

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...