35-jarig jubileum voor Michel Schoonwater, "DNA van Mephisto"

Het schoenenmerk Mephisto bestaat nu al 55 jaar waarvan de accountmanager Michel Schoonwater maar liefst 35 jaar in het vak zit. Michel Schoonwater, ook wel bekend als het “DNA van Mephisto” heeft een gouden carrière opgebouwd door de jaren heen.

De droom van Michel Schoonwater (55) was eigenlijk om als beroepsmilitair in dienst te gaan. Deze droom viel helaas in duigen en moest hij hierdoor een nieuw toekomstperspectief voor zichzelf schetsen. Zo kwam hij als 20-jarige terecht bij de eerste agent van Mephisto en startte in 1985 zijn carrière bij het schoenenmerk. Na zo’n 15 jaar nam Dirk Jan de Meijer de vertegenwoordigingen van Mephisto over en werkte Michel de volgende 10 jaar voor hem. Hierna werd het stokje doorgegeven aan derde agent Richard Brekelmans, dit duurde zo ongeveer 7 jaar.

Ondertussen 3 agenten verder en Schoonwater is nog steeds aan het werk bij Mephisto. Hij wordt daarom niets voor niets “DNA van Mephisto” genoemd. Schoonwater heeft dus een aantal agenten meegemaakt. Hij haalt zijn drijfveer uit zijn klanten, hij haalt energie uit het contact en gaat ook graag met ze in gesprek. Hij wordt ook altijd erg gewaardeerd door zijn eerlijkheid, belangstelling en zijn humor.

Momenteel is Michel bezig met zijn 70ste collectie en heeft hij in de 35 jaar dat hij schoenen verkoopt nooit een dag gehad dat hij geen schoenen heeft verkocht. Dit maakt hem dan ook het aanspreekpunt voor iedereen en heeft hij niet voor niets in zijn carrière de Gouden Schoen prijs in ontvangst mogen nemen. Schoonwater vertegenwoordigt het merk natuurlijk zelf ook en trekt de comfortschoenen vaak aan tijdens de lange wandelingen met zijn nieuwe herdershond. 

Bezoek Mephisto @ CAST showroom 378 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...