10% korting op de lunch voor vaste exposanten

Vanaf maandag 17 januari 2022 is de catering in CAST weer geopend voor afhalen. Goed nieuws! Dit seizoen krijgen alle vaste exposanten standaard 10% korting op de lunch bestelling. De korting wordt automatisch verrekend.

Bestel je broodje eenvoudig online via cast.nl of de CAST-app 
Bestel je broodje eenvoudig online en kies hoe laat je het af wilt halen bij de catering of bezorgd wilt hebben in de showroom. De 10% korting wordt automatisch verrekend (indien je bent ingelogd met je exposanten account). Je kunt direct online afrekenen met iDEAL of kies voor 'op rekening'. Indien je kiest voor op rekening wordt eind van de maand een totaalfactuur verzonden op bedrijfsnaam (let op: persoonlijk factureren doen wij niet). 

Nieuw assortiment & lunch deals 
Vanaf de start van het inkoopseizoen (7 februari 2022) worden er nieuwe broodjes toegevoegd aan het assortiment. Daarnaast is er elke week een broodje van de week (o.a. broodje warm vlees, broodje grillworst, broodje surinaamse kip). En om het nog leuker te maken, is er vanaf de start van het inkoopseizoen elke week een speciale lunchdeal. Houdt de schermen in CAST en de CAST-app in de gaten om op de hoogte te blijven van deze speciale lunchdeals. 

Openingstijden catering: 
Maandag:      11:00-14:00
Dinsdag:        11:00-14:00
Woensdag:     11:00-14:00
Donderdag:    11:00-14:00
Vrijdag:         11:00-14:00

Klik hier om direct jouw lunch te bestellen. 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...