Kanjers

Afwezig

Zandbergen Footwear B.V.

Kanjers

Waarom Kanjers?

Achter Kanjers zitten mensen die al tientallen jaren ervaring hebben met kinderschoenen, die mensen hebben maar 1 doel en dat is mooie kinderschoenen maken met kwaliteit en tegen een normale en betaalbare prijs. De beste prijs / kwaliteit verhouding die mogelijk is, dat is ons doel!

Kanjers schoenen worden als volgt opgebouwd:

  • Bovendeel: sterke materialen worden hiervoor gebruikt, die bestand zijn tegen bijna alles wat kinderen nou eenmaal doen met schoenen.
  • Voering: Is altijd leder, met de ademende eigenschappen en de nodige comfort voor de voet.
  • Zool: Deze worden gekocht bij de beste leveranciers. Deze zolen bieden stevigheid maar zijn ook buigzaam. Zodat er sprake is van een goede afwikkeling van de voet tijdens de loop.

Naast deze goede eigenschappen worden Kanjers schoenen geproduceerd in Europa, wat ervoor zorgt dat deze schoenen 100% onder Europese normen worden gemaakt. Altijd zo goed mogelijk en verantwoord voor mens, dier en milieu. Daarnaast gaan wij voor goedkope vrachtkosten, geen voorraad, geen overbodige kosten en geen overdreven winsten. hierdoor kunnen we de prijs met ongeveer 30-40% drukken zonder bezuinigingen op de kwaliteit !!

Contact

Adres

Zuidwenk 78 P - 3751 CG Bunschoten-Spakenburg


T 033 2020949
E info@zandbergen-footwear.nl

www.zandbergen-footwear.com

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heeft u nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...