JJ Footwear

Afwezig

For all shapes and sizes 

JJ Footwear

JJ Footwear weet dat iedere vrouw uniek is. Jij ook! Iedere voet en iedere kuit is anders.

Het kopen van laarzen en schoenen is niet altijd eenvoudig. JJ Footwear biedt de oplossing. Als pasvormspecialist bieden wij modieuze laarzen met brede schacht, laarzen met smalle schacht en laarzen met normale schacht. JJ Footwear biedt normale en brede enkellaarsjes en normale en brede schoenen.

Onze volledige collecties zijn uitgerust met een flexibele, antislip zolen en uitneembare voetbedden. Maar liefst 70% van de Europese vrouwen heeft problemen met het aanschaffen van schoenen en laarzen. De ontwikkeling van een kuitlaars in diverse wijdtes loste een groot aantal problemen van de consument op.

Jouw feedback heeft ons geleerd dat niet alleen de kuitwijdte een probleem is. Ook andere onderdelen, zoals de lengte en de breedte van de voet, zijn van belang om een ultieme pasvorm te kunnen garanderen. De oplossing was simpel; net zoals je bij kleding confectiematen hebt, hebben we dat voor laarzen (en later ook schoenen en enkellaarsjes) ontwikkeld.

Vandaag de dag heeft JJ Footwear een uniek systeem ontwikkeld waarin vier cruciale meetpunten worden meegenomen in het uiteindelijke ontwerp. Dit betreft de instap wijdte, de voorvoetomvang, de enkelomvang en de kuitwijdte. JJ Footwear heeft het meest comfortabele en het perfect passende aanbod aan laarzen met normale schacht, laarzen met brede schacht, laarzen met smalle schacht, normale enkellaarsjes, brede enkellaarsjes, normale schoenen, brede schoenen, normale pumps, brede pumps, sandalen en slippers.

Contact

Adres

Sprangseweg 15 
5144 NV Waalwijk


T 0416 272223
F 0416 280349
E info@jjfootwear.nl

www.jjfootwear.nl

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heeft u nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...