Yaktrax

Afwezig

Frans Muller B.V. 

Yaktrax

Yaktrax

Yaktrax

Het assortiment van Frans Muller is een aantal jaren geleden uitgebreid met een simpele en zeer doeltreffende winteroplossing voor schoenen: Yaktrax. Sneeuwkettingen voor onder uw schoenen, waardoor u veilig over sneeuw en ijs kunt.

Het merk Yaktrax vindt haar oorsprong en inspiratie in het Himalaya gebergte, waar een avonturier geconfronteerd werd met de Sherpa die feilloos bewogen over gladde en ijzige oppervlaktes. De Yaktrax zijn uiteindelijk vernoemd naar de Tibetaanse yak, welke zelfverzekerd en zonder moeite sneeuw en ijs trotseert.

Doormiddel van het gepatenteerde coil traction device zorgen Yaktrax voor een sterke ondersteuning op winterse ondergronden. Of u nu veilig naar de bushalte wilt lopen, boodschappen wilt doen of ietwat meer extreem wilt sporten in winterse gebieden, Yaktrax biedt voor elke gelegenheid een passend product

Een van de meest gangbare producten van de Yaktrax product serie is het model Pro: een stevige sneeuwketting voor onder schoenen en wandelschoenen. Daarbij is het model Pro voorzien van een extra band over de schoen, welke zorgt voor extra stevigheid en veiligheid. Perfect voor langere wandelafstanden of hardlopen op winterse ondergronden.

Contact

Adres

Rouaanstraat 29 - 9723 CC Groningen

Postbus 5194 - 9700 GD Groningen


T 050 3139900
F 050 3127642
E info@fransmuller.nl

www.fransmuller.nl

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

B2B-shop

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...