Walk in the Park

Afwezig

Gruppo Adanti B.V.

Walk in the Park

Met Walk in the Park krijgt vrijheid een nieuwe dimensie

Met Walk in the Park krijgt vrijheid een nieuwe dimensie. Een dimensie waar je bewust voor kiest. Vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Vrij om te combineren met elke stijl die bij je past. Vrij om te zijn wie je bent. Dát is Walk in the Park ten voeten uit: kiezen voor vrijheid. 'Shoesing' freedom.

Met Walk in the Park maak je in alle vrijheid een duidelijke keuze. Voor stoere eenvoud en een naturel uitstraling. Voor eerlijk gelooid leer van ambachtelijke Italiaanse looiers en de mooiste stiksels en poetsingen. Voor tijdloos design in een onalledaagse combinatie van city en casual. En voor een handgemaakte perfectie waar je op blijft lopen. Als je wilt zelfs meerdere seizoenen, want in kwaliteit én design gaan onze schoenen en laarzen veel langer mee dan de trend.

Bij Walk in the Park is niet alleen de look maar ook puur loopcomfort bepalend. De pasvorm is dus perfect met alle ruimte voor de voorvoet. We nemen alleen genoegen met een soft vitello voering of 100% geschoren wol en natuurlijk de allerbeste zolen. En we produceren met veel aandacht voor het milieu, want ook dát loopt een stuk comfortabeler.

Kortom Walk in the Park staat voor een avontuurlijke damescollectie schoenen en laarzen met bijpassende leren tassen en accessoires voor een gepaste prijs.

Contact

Adres

Lorentzlaan 7 - 3401 MX Ijsselstein


T 030 6042290
E info@adanti.nl

www.adanti.nl

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...