Un Camino de Rosas

Afwezig

Shoes and News Concepts B.V.

Un Camino de Rosas

Un Camino de Rosas

Un Camino de Rosas, een Spaanse uitdrukking voor als alles soepel verloopt, op rolletjes of letterlijk vertaald op rozen. Wie wil dat niet? Van deze fijne sandaaltjes en muiltjes worden we helemaal blij! 

Deze Spaanse collectie van Un Camino de Rosas is geroemd om haar fijne pasvorm, de soepele zooltjes met kurk én de verfijnde afwerking.

De uppers zijn van natuurlijk gelooid leer. Eye catchers zijn de voetbedden met slang- of zebra prints. In het oog springende details als strass, studs en met metallic afgewerkte zooltjes zorgen voor een elegante touch. 

Un Camino de Rosas' toewijding aan het milieu combineert Spaans ontwerp met innovatieve productieprocessen om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Ze gebruiken water gedragen lijmen in hun productieprocessen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, en looizuren die van nature in planten voorkomen, worden gebruikt om de verbluffende kleuren te creëren die je in hun collectie ziet. De meeste componenten in Un Camino de Rosas'  artikelen worden uit bomen gehaald zonder ze te kappen. Kurk van de schors van de kurkeik en nieuw rubber van de Picus-boom worden gebruikt, zodat hun schoenen allemaal natuurlijk zijn en hun productie geen schade toebrengt aan onze kostbare bossen."

Contact

Adres

Buizerdlaan 6 - 3435 SB Nieuwegein


T +31 650878226
E info@shoesandnews.nl

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...