Toral

Afwezig

Calzados Kido S.L.

Toral

Made in Spain

#rockmytorals

De achtergrond van Toral
Na jarenlange ervaring in de schoenensector met andere schoenmerken sinds 1995 richtten Carla en Berna Toral in 2012 Toral op, een toonaangevend Spaans merk dat trends en vakmanschap combineert op basis van baanbrekende ontwerpen en collecties vol dynamische en realistische eigenschappen. De collecties worden gekenmerkt door een zorgeloze en eigenzinnig elegante stijl. Toral streeft naar schoenen met persoonlijkheid.

Filosofie
Op basis van avantgardistische ontwerpen en voortdurend onderzoek naar trends en materialen stelt Toral ons elk seizoen een dynamische en vernieuwende collectie schoenen voor. Met een jong en gespecialiseerd team professionals tracht Toral de perfecte schoen voor elke vrouw te maken en aan te passen aan de behoeften van elke etappe van het leven. Toral is te vinden in de beste winkels van talrijke landen, met een nieuw concept damesschoenen.

Kwaliteit
De hoofdprioriteit van Toral is de tevredenheid van de klant, waarbij de kwaliteitseisen steeds op de eerste plaats komen. Bijgevolg wordt de kwaliteitscontrole niet door één enkele afdeling uitgevoerd maar door alle personen die tijdens het vervaardigingsproces met het product in contact komen. Onder het motto ‘MADE IN SPAIN’ vervaardigt Toral al haar schoeisel in Spaanse fabrieken en ondergaan alle materialen verschillende kwaliteitsbeoordelingen om de allerbeste resultaten te kunnen bieden. Toral, een nieuw ontwerp- en kwaliteitsconcept van damesschoenen.

Contact

Adres

Buizerdlaan 6 - 3435 SB Nieuwegein


T 0622380121

www.clic-shoes.com

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...