Toni Pons

Afwezig

Hooijer Footwear Group

Toni Pons

Toni Pons

Caràcter Mediterrani

Toni Pons geeft meteen het gevoel van Mediterrane sferen en de luxe van de originele, in Spanje ontworpen en geproduceerde espadrilles. De karakteristieke touwschoenen van Toni Pons worden al sinds 1946 op traditionele wijze gemaakt. De hoogwaardige espadrilles voor dames, heren en kinderen zijn echte zomerschoenen. 

Het team van Toni Pons zijn gespecialiseerd in schoenen. Zij analyseren de laatste trends die de nieuwe collecties zullen inspireren, waarbij altijd het kenmerk en de merkwaarden van Toni Pons behouden blijft. 

Voor elke gelegenheid is er een espadrille in de collectie van Toni Pons te vinden. Van een casual platte sandaal of veterschoen tot chique modellen met (hoge) sleehak, geschikt voor zakelijke- of feestelijke gelegenheden. Bij alle zomermodellen staat er echter één onderdeel centraal; dat is de touwzool.

Naast de zomerse espadrilles heeft het Spaanse merk ook een uitgebreide collectie wintermodellen. De schoenen en pantoffels zijn voorzien van zolen van natuurrubber en bij de pantoffels aan de buitenzijde vaak afgewerkt met jute voor de onmiskenbare Toni Pons look. Daarnaast bieden de schoenen natuurlijk extra comfort en warmte bij lage temperaturen. De collectie bestaat uit tijdloze enkellaarsjes en  kniehoge laarzen, stoere veterboots en tot slot pantoffels. 

Voor de uppers wordt altijd gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen met een natuurlijke uitstraling. Fijne leersoorten, suède, textiel, linnen of canvas. De variatie aan prints en kleuren is groot. Van knalkleuren en opvallende prints voor echte fashionista's tot effen basiskleuren en aardse tinten.

Contact

Adres

Hanzepoort 26
7575 DA Oldenzaal


T 053 537 4444
E sales@hooijerfootwear.com

https://hooijerfootwear.com/

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

B2B-shop

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...