Saicara

Cast exposant
Afwezig
Saicara

Verwennen, verfrissen en ontspannen de voeten.

De producten zijn samengesteld door huidspecialisten en verwennen, verfrissen en ontspannen de voeten met behulp van hoogwaardige ingrediƫnten, waardevolle oliƫn en vitaminen.

"Saicara Voeten worden vaak weggestopt in warme en broeierige schoenen en hebben heel wat te verduren na een lange dag staan of bewegen. Het merk Saicara is opgericht in 2005 en geïnspireerd op de genezingstechnieken uit het verre oosten.

De Saicara producten zijn heel effectief in het oplossen van voetproblemen, zoals eeltvorming, jeuk en een vermoeid gevoel. Naast het medische aspect van de producten, hebben ze ook een fijne cosmetische functie. Ze ruiken heerlijk en verzorgen je huid zodanig goed, dat het heerlijk zacht en soepel wordt. De producten zijn van hoge kwaliteit en zijn geschikt voor alle huidtypes. Ze voeden de huid met essentiële ingredienten, zonder te irriteren.

De producten zijn samengesteld door huidspecialisten en verwennen, verfrissen en ontspannen de voeten met behulp van hoogwaardige ingrediënten, waardevolle oliën en vitaminen."

Algemene contactgegevens

Adres

Rouaanstraat 29 - 9723 CC Groningen

Postbus 5194 - 9700 GD Groningen


T 050 3139900
F 050 3127642
E info@fransmuller.nl

www.fransmuller.nl

Contact

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

B2B-shop

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...