Rapisardi

Afwezig

Shoes and News Concepts B.V.

Stretch your Life

Stretch your Life

"De geschiedenis van Rapisardi gaat terug naar het begin van 1900 toen Rapisardi, een adellijke familie van Siciliaanse afkomst, begon met produceren van damesschoenen. Het is in 1959 dat Giancarlo Rapisardi “NR | Rapisardi” opricht. Vastberadenheid en een competitieve geest zijn allemaal kwaliteiten die zich identificeren met de vrouw die het merk inspireert: ze is pragmatisch, elegant, ze houdt van reizen en wil graag meer weten en haar ervaringen delen. Het gebruik van stretchende materialen en elastiek is het kenmerk van de collectie van NR | Rapisardi.  Rapisardi produceert op basis 4 pijlers: 

LOKALE LEVERANCIERS Sinds het begin is NR | Rapisardi sterk gekoppeld geweest aan Toscane - het resultaat is een Made in Italy productie met een exclusieve samenwerking van uitsluitend lokale leveranciers. 

DIERVRIJ NR | Rapisardi omhelst de diervrije filosofie en heeft hard gewerkt om de prestigieuze erkenning “animal free” te verkrijgen van het LAV. (www.animalfree.info) 

DUURZAAMHEID In 2016 heeft NR het gebruik van AEQUO eco-leer geïntroduceerd. Gemaakt van speciale polymeren uit hernieuwbare plantaardige grondstoffen, zoals  granen en zaden die niet afkomstig zijn van voedselplantages. 

ECO VRIENDELIJKE MISSIE NR | Rapisardi ontwikkelt  collecties  waarbij veelzijdigheid en duurzaamheid centraal staan. 

Contact

Adres

Buizerdlaan 6 - 3435 SB Nieuwegein


T +31 650878226
E info@shoesandnews.nl

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...