Proud Packaging

Afwezig

Verpakkingsmaterialen

Proud Packaging

Proud Packaging

Proud to carry your brand

In nauwe samenwerking met zowel onze klanten als leveranciers, ontwikkelen wij verpakkingen en toebehoren (one-stop shopping) die een meerwaarde creëren aan de huisstijl en het imago van de klant. Zodoende denken wij een significante bijdrage te kunnen leveren aan het succes van onze klanten.

Om dit te kunnen blijven bewerkstelligen zullen wij nooit tevreden zijn met de status quo en altijd streven naar het vaststellen van nieuwe standaarden binnen de verpakkingsindustrie.

“Proud” is hierbij voor ons hét sleutelwoord tot succes. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten “Proud” zijn op hun door Proud Packaging ontwikkelde producten en “Proud” zijn deel uit te maken van onze Proud Packaging gemeenschap.

Door nauwe samenwerking tussen de betrokken partijen zal er een co-creatie ontstaan waarbij het eindproduct een meerwaarde creëert aan de huisstijl en het imago van de klant. Een Proud Packaging project is dan ook pas geslaagd wanneer alle betrokken partijen aan het eind van ieder proces, ‘proud’ zijn op het ontwikkelde eind-product.

Contact

Adres

De Kuinder 3-2
8444 DC Heerenveen


T 0513 689 878

www.proudpackaging.com

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...