Piedro
Leverancier

Afwezig

Piedro 

Piedro

Hippe kinderchoenen en stoere sneakers. En allemaal verkrijgbaar in verschillende lente en wijdtematen.

Dit merk is opgericht in 1957 door dhr. W. Struijs sr. De naam Piedro klinkt frans, maar het is een oer Hollands merk. “Pied” betekent voet in het frans; “Ro” komt van Rotterdam, waar het bedrijf opgericht werd. Vanaf het 1e begin is het belangrijkste voor het merk Piedro de pasvorm geweest. De oprichter heeft als 1e kinderschoenen fabrikant schoenen ontwikkeld, die naast lengtematen ook leverbaar is in verschillende wijdte maten. Er zijn tenslotte smalle en brede voeten.

Vanaf het 1e begin worden de Piedro kinderschoenen ook geleverd met een uitneembaar anatomisch gevormd voetbed. Dit voetbed geeft extra comfort en balans. Het zorgt er voor dat de voet op de juiste plaats in de schoen blijft. Piedro heeft een uitgebreid en modieus schoenaanbod met frisse collecties, waar jongeren zich prettig invoelen. Collecties waar pasvorm en kwaliteit voorop staan, maar die wel modisch zijn.

Piedro staat bekend om: de goede pasvorm(stevige hielomsluiting; contrefort), diverse wijdte maten (van extra smal tot extra breed), uitgebreide maten range (18-46), uitneembaar voorgevormd voetbed en goede kwaliteit (Piedro maakt veel gebruik van eigen rubber loopzolen). En naast de uitgebreide confectie collectie, staat Piedro wereldwijd bekend om zijn eigentijdse, leuke orthopedische kinderschoenen collectie. Modellen, die lijken op gewone schoenen. Geschikt voor kinderen met een beperking. 

Contact

Adres

Jan van der Heydenstraat 18-20 - 2665 JA Bleiswijk


T 010 5215211
F 010 5214961/5220126
E piedro@piedro.nl

www.piedro.nl

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...