Pertini

Afwezig

Nidy 

Pertini schoenen

Elegant & Stijlvol

Pertini blaast klassieke schoenenstijlen nieuw leven in. De schoenen zijn stuk voor stuk voorzien van klassiek moderne elementen die ze een unieke persoonlijkheid meegeven. Deze handgemaakte Spaanse kwaliteitsschoenen laten hierdoor het hart van modeliefhebbers sneller kloppen. Naast dat de schoenen van Pertini een unieke en opvallende uitstraling hebben, zijn ze ook van uitstekende kwaliteit.

Pertini schoenen – elegant en stijlvol
Deze chique Spaanse schoenen ademen elegantie en warmte. De schoenen hebben hun eigen identiteit met als inspiratiebron de klassieke schoenen uit de jaren ’40 en ’50. Pertini heeft echter deze klassieke retro modellen en patronen in een modern jasje gestoken, de details zijn subtiel, maar zorgen er wel voor dat de schoenen echte eyecatchers zijn. Dus, wanneer je je graag onderscheid van de rest, dan is Pertini de uitkomst.

Pertini - tijdloze schoenen voor iedere modeliefhebber
Met de schoenen van Pertini ben je altijd fashionable, of je nu gaat voor een klassieke veterschoen, comfortabele loafer, elegante instapper of laars. Pertini staat bekend voor comfortabele pasvorm, dit komt mede door het gebruik van zachte materialen, de juiste leesten en goede zolen.

Pertini opnemen in je assortiment?
Ben je benieuwd naar de collectie van Pertini of wil je deze graag opnemen in je assortiment? Breng dat gerust een bezoek aan onze showroom. 

Contact

Adres

Nidy showroom 532
Buizerdlaan 6
3435SB Nieuwegeinnidy.nl

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...