Perlita Peaches

Afwezig

Nidy 

Perlita Peaches

De cowboy boot voor elk seizoen

Perlita Peaches richt zich op zelfverzekerde dames welke houden van stoere western boots en daarmee hun eigen stijl neerzetten. De Spaanse western laarsjes van Perlita Peaches vallen op door de elegante look, tevens zijn de boots gemaakt van het allerbeste materiaal.

Perlita Peaces - western boots met speciale stiksels en een perfecte afwerking
Alle boots van Perlita Peaches zijn vervaardigd door middel van de Goodyear Welted flex techniek. Dit is een traditionele methode om een zool aan het bovenste deel van de schoen te bevestigen om een verbinding te krijgen door middel van een doorlopende cirkelvormige dubbel gestikte naad. Er wordt kurkpasta gebruikt tussen de binnen- en buitenzool. Na een korte periode van dragen neemt de kurk de vorm van de voet aan, dit zorgt voor veel comfort en een personal fit.

De perfecte western boot voor elk seizoen
Doordat de boots van Perlita Peaches zijn vervaardigd van natuurlijke materialen, zijn ze geschikt voor zowel de winter- als zomermaanden. In de winter geniet je van heerlijk warme voeten en in de zomer van droge voeten. De samenstelling van materialen en kleuren is zelf te bepalen zodat eenieder zelf zijn unieke modellen kan maken.

Perlita Peaches opnemen in je assortiment?
Ben je benieuwd naar de collectie van Perlita Peaches of wil je deze graag opnemen in je assortiment? Breng dat gerust een bezoek aan onze showroom. Vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak.

Contact

Adres

Nidy showroom 532
Buizerdlaan 6
3435SB Nieuwegeinnidy.nl

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...