New Balance Kids

Afwezig

Brands Unlimited B.V.

New Balance Kids

Running & lifestyle

New Balance sneakers zijn mateloos populair onder kids, maar wist je ook dat dit multi-sports brand een rijke geschiedenis kent? Het merk werd in 1906 opgericht als een orthopedisch schoenenmerk door William Riley uit Boston. In de jaren ’50 maakte New Balance een turn around en begon het merk met het maken van hardloopschoenen. Sindsdien is New Balance altijd één van de meest populaire hardloopmerken ter wereld geweest.

New Balance heeft eigen fabrieken, designers en schoenenmakers in de Verenigde Staten en Engeland. Het merk heeft zich met al die kennis en in honderd jaar tijd op ieder sportgebied ontwikkeld. Daarnaast ontwerpt het merk ieder seizoen een aantal modellen voor exclusieve modeketens. New Balance Lifestyle Na de ‘joggingboom’ van de Seventies en Eighties (iedereen ging massaal joggen) werden sportschoenen ook een modefenomeen. De New Balance 576, ooit een succesvol hardloopmodel, was één van de eerste ‘retro’ hardloopschoenen die in modewinkels zoals Harrods in Londen en Colette in Parijs verschenen.

Hierop volgend bracht New Balance in de jaren ’90 ieder half jaar een aantal lifestyle versies van oude modellen uit. ‘New Balance classics’ groeide uit tot een eerbetoon aan oude, succesvolle modellen die belangrijk waren geweest in de geschiedenis van New Balance. Beroemde modellen waren en zijn de 576, 320 en de 990. Begin 2017 lanceerde New Balance de MADE collectie met schoenen die in New Balance eigen fabrieken worden gemaakt in de Verenigde Staten en in Engeland.

Contact

Adres

Buizerdlaan 6 - 3435 SB Nieuwegein


T 0032 32130470
F 0032 32263099
E commercial@co-concept.be

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...