Lerora

Afwezig

Van Drunen Schoenfabriek B.V.

Lerora

Lerora

Denk jij te moeten kiezen tussen looks en comfort?

Dan ken je vast Lerora nog niet. Wij maken schoenen met de rotsvaste overtuiging dat stijl en bewegingsvrijheid juist heel goed samengaan. Met de beste materialen en aandacht voor detail ontwerpen en produceren wij stijlvolle schoenen met een uitmuntende pasvorm.

Wat de dag ook brengt, met een paar Lerora’s aan je voeten ga en sta je in stijl. En of je nu een spijkerbroek draagt, nette jurk of kleurrijke pantalon, elke outfit is te matchen met een van onze eyecatchers.

Wat maakt Lerora uniek?
Lerora is verkrijgbaar in diverse breedtematen, geschoeid op leesten die wij zelf ontwikkelen. Wij gaan niet uit van één gemiddelde, maar streven naar de perfecte pasvorm voor elke voet. Elke collectie is gemaakt met liefde en vakmanschap. Wij werken samen met de beste vakmensen die raad weten met de hoge eisen die wij stellen. Dat perfectionisme zit ons in het bloed. Lerora maakt deel uit van familiebedrijf Van Drunen schoenfabriek, dat groot is geworden met comfortschoenen met uitneembaar voetbed. De naam verwijst naar de zesde generatie van Van Drunen: Anne-Lene, Roos en Mira. Het zijn de drie dochters van de huidige generatie, die ook aan het roer staat bij de gevestigde schoenmerken Durea en GIJS.

Contact

Adres

Thomas Edisonweg 1 - 5151 DH Drunen Postbus 7 - 5150 AA Drunen


T 0416 387387
F 0416 387371
E info@lerora.nl

www.lerora.nl

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...