La Strada Man

Afwezig

Leverancier: Edelfashion B.V.

La Strada Man

Heren en Dames schoenenmerk La Strada uit Waalwijk ontwerpt, produceert en verkoopt uitsluitend aan binnen- en buitenlandse retailers en (groot)winkelketens. La Strada zit al meer dan 25 jaar bovenop de catwalk- en celebtrends en vertaalt deze naar betaalbare, must have shoes voor Heren en Dames. 

La Strada

La Strada vormt sinds jaren een belangrijke speler binnen de Europese schoenproductie en schoenhandel. Het hoofdkantoor is gevestigd in De Langstraat, in het historische hart van de Nederlandse schoenindustrie: het Brabantse Waalwijk. 

Onze winkeliers staan centraal
La Strada wil graag optimaal aan de wensen van haar klanten voldoen; met high fashionable designs, competitieve prijzen, goede kwaliteit, korte / snelle levertijden en efficiĆ«nte service.De jarenlange ervaring, uitstekende relaties met leveranciers en producenten, stelt La Strada in staat om in grote aantallen en snel te leveren, tussentijds aanpassingen te doen en op het laatste moment veranderingen door te voeren wanneer de mode en trends daarom vragen.Bij de inkoop wordt u geholpen door ons ervaren salesteam dat u adviseert op het gebied van het meest actuele aanbod en graag hun kennis met u deelt over de steeds veranderende schoenen- en modemarkt. Een groot deel van de La Strada collectie wordt verkocht uit voorraad waardoor snelle levering mogelijk is en aanvulling van het winkelassortiment op korte termijn gerealiseerd kan worden; een groot pluspunt met het oog op de razendsnel wisselende modetrends en consumentenvraag.

Kwaliteit
Alle schoenen die de fabrieken waar La Strada produceert verlaten, worden aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen. La Strada stelt zo winkelketens, warenhuizen en individuele detaillisten in staat om snel trendy collecties te presenteren en hun klanten te verrassen met jonge, modische Heren en Dames schoenen. 

La Strada en B2B
La Strada schoenen zijn niet alleen in Nederland verkrijgbaar. Ook in andere Europese landen zoals Belgie, Luxemburg, Duitsland en Spanje zijn La Strada schoenen populair. La Strada combineert dit op een perfecte manier in haar collecties trendy, young fashion shoes voor Heren en Dames, altijd met een trendy tot high fashion touch en vooral commercieel zeer interessant.

La Strada biedt retailers op vele manieren optimale ondersteuning. Onder andere met www.lastradashoes.com. Deze B2B site bied een directe link naar de retailers, en is een retail portal met alle benodigde inkoop- en verkoopondersteunende functies van dien.

 

 

Contact

Adres

Grotestraat 14 - 5141 HA - Waalwijk


T +31653320833
E info@edelfashion.com

www.b2b.lastradashoes.com

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

B2B-shop

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...