La Siesta

Afwezig

Espadrilles, 100% made in Spain

Espadrilles, 100% made in Spain

En het begon allemaal op een zomermiddag, met de zeebries op mijn huid en het geluid van de golven die mijn oren bereikten... toen haalde ik diep adem en, bijna zonder het te beseffen, sloot ik mijn ogen.

"In het oosten, een unieke enclave vol oude culturen, waar goed leven en gewoonten deel uitmaken van het DNA van zijn inwoners, is LA SIESTA geboren uit een idee van Jorge Navarro Pertusa, een lid van een familie die is toegewijd aan de sector van de schoenen meer dan 25 jaar voor merken als Gioseppo. Maar Jorge vatte La Siesta op als meer dan alleen een schoenenmerk, maar als een hele levensstijl gebaseerd op de mediterrane geest.

GEMAAKT IN DE LEVANTE
De Alicante Levante is veel meer dan zon en strand. Het is een unieke context, vol tradities, gastronomische hoogstandjes, handel, boomgaarden en vissers, en doordrongen van een rijk cultureel erfgoed waarin oost en west samenkomen. Waar de hitte de persoonlijkheid en gewoonten van zijn mensen markeert en wordt gedefinieerd in een wezen dat in de straten wordt geleefd, wordt het gezien in zijn mensen, ruikt het in zijn keukens en geniet het natuurlijk in zijn dutjes. Daarom is La Siesta gemaakt in de Levant, maar bovenal is het ervan gemaakt.

MEDITERRANE AUTHENTICITEIT
De Siesta internaliseert de zuiverste Levantijnse essentie op basis van zijn traditionele schoenen en vindt deze opnieuw uit. De “espardeña”, een schoeisel met eeuwenlange traditie, ontworpen voor dagelijks werk, comfortabel en bestendig, gemaakt met natuurlijke grondstoffen, lichte en frisse stoffen en een eenvoudig maar effectief patroon. Omdat uit het natuurlijke, uit het eenvoudige, uit het authentieke, de nieuwe verfijning ontstaat. "

Contact

Adres

De Rietkraag 17 - 8082 AA Elburg


T 0031 (0)525 681420
E info@antarshoe.nl

www.antarshoe.nl

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

B2B-shop

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...