Josef Seibel
Leverancier

Afwezig

Leverancier: Josef Seibel

Onze naam staat erop, onze kennis zit erin.

Josef Seibel

"Voor meer dan 130 jaar heeft Josef Seibel een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige schoenen ontwikkeld, altijd geleid door een basisfilosofie: de kwaliteit van de materialen, de beste vakmanschap, pasvorm, comfort en functionaliteit.

Elke schoen wordt geproduceerd in een handmatig intensief productieproces met tot 130 individuele werkstappen. Het anatomische voetbed en het geïntegreerde exclusieve luchtsysteem garanderen maximaal comfort. Het gepatenteerde voetmassage systeem bestaat uit een schuimrubber inzet met knoppen, die de voet masseren en de bloedsomloop verhoogt.

De vrouwen- en herenschoenen van Josef Seibel in het /2020 zijn sportief, dynamisch en toch modieus en elegant. De collectie van de beproefde mix van eersteklas materialen, duurzaam handwerk, perfecte pasvorm, hoge esthetische normen en een focus op comfort. Het traditionele Hauenstein-bedrijf legt opnieuw de nadruk op de onderscheidende en unieke stijl altijd aangepast naar de individuele eisen van de Josef Seibel klant."

Contact

Adres

p/a Buizerdlaan 6 - 3435 SB Nieuwegein


T 06 54758187
E marceldejong@waardijk.nl

http://

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

B2B-shop

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...