Jan Jansen

Afwezig

Coming soon in showroom 070

Jan Jansen

Jan Jansen

HOOIJER GROEP WERKT SAMEN MET JAN JANSEN VOOR HERLANCERING LABEL

Jan Jansen keert voor zomer 2022 terug naar de winkels. De Hooijer Groep heeft de handen ineen geslagen met een van Nederlands bekendste schoenontwerpers voor de herlancering van zijn gelijknamige merk. De Hooijer Groep heeft de merkrechten van het label Jan Jansen gekocht en brengt het merk voor zomer 2022 naar de winkels terug. De deal is onlangs (25 maart 2021) getekend. Jan Jansen blijft nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe collecties. Binnen de samenwerking zal hij het designteam van Hooijer van creatieve input voorzien voor toegankelijke schoenen met een ‘Jan Jansen-touch. De Hooijer Groep heeft de beslissende stem over de uiteindelijke collecties en neemt de productie, marketing en verkoop op zich. De plannen krijgen de komende maanden verder vorm.

Sterk merk, sterke partner

Het mes snijdt aan twee kanten: de Hooijer Groep was op zoek naar een sterk merk om aan het portfolio toe te voegen, Jansen zocht een goede partij om zijn label terug op de markt te brengen. De bekende schoenontwerper was voornemens zijn merk na het faillissement van zijn vroegere partner Ardenberg zelf opnieuw op te bouwen, maar het wegvallen van zijn vaste fabrikant in Portugal en de coronacrisis trokken een zware wissel op die plannen.
‘Jan Jansen is een naam wereldwijd tot de verbeelding spreekt’

Wereldmerk

Jan Jansen is een naam wereldwijd tot de verbeelding spreekt. Wij gaan het label vanaf zomer 2022 wereldwijd uitrollen. Zonder pocherig te willen klinken; we zien de potentie om een wereldmerk te maken van Jan Jansen.”

Contact

Adres

Hanzepoort 26
7575 DA Oldenzaal


T +31 (0) 53 537 4444
E nancy@hooijergroep.nl

https://hooijergroep.nl/

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

B2B-shop

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...