Ipanema

Cast exposant
Afwezig
Ipanema

Always New. Always Ipanema.

De Ipanema slipper is een essentieel item voor de vroege lente tot zwoele nazomer. Met een slipper of sandaal aan je voeten, voel je de vrijheid vanuit je tenen tot je kruin. Of dat nu op het strand is, op het terras of rondom het huis.

"Ipanema slippers en sandalen zijn gemaakt voor een ontspannen levensstijl aan zee en op het strand met de verfijning van glamour in de stad. De slippers worden in meer dan 100 landen verkocht. Ipanema's ontwerpen weerspiegelen de Braziliaanse roots met het gebruik van innovatieve materialen en zijn gecombineerd met de huidige modetrends.

Ipanema creƫert unieke producten met functionele eigenschappen, waaronder de anatomische zool voor een perfect loopcomfort en een goede pasvorm. Ipanema sandalen en slippers zijn bekend om hun creatieve ontwerpen gemaakt met behulp van superzacht en duurzaam Flexpand: 100% recyclebaar.

Met het oog op het milieu en de toekomst, is de Ipanema collectie gemaakt met behulp van ten minste 30% gerecycled materiaal, maar ook 99% van het fabrieksafval wordt gerecycled of hergebruikt. Tevens zijn de producten van Ipanema Vegan geproduceerd.

ALWAYS NEW. ALWAYS IPANEMA.
www.ipanema-slippers.nl "

Algemene contactgegevens

Adres

De Rietkraag 17 - 8082 AA Elburg


T 0031 (0)525 681420
E info@antarshoe.nl

www.antarshoe.nl

Contact

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

B2B-shop

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...