Hummel

Afwezig

Hummel Fashion / Deventrade B.V.

Schoenen en Apparel voor Adults en kids

Schoenen vormen het fundament van het merk hummel.

Verfrissend alternatief voor gebaande paden. Edgy looks, Scandinavische roots en de kenmerkende hummel chevrons.

"Hummel Fashion Footwear is een verfrissend alternatief voor gebaande paden. Met edgy looks, Scandinavische roots en de kenmerkende hummel chevrons. hummel Fashion Footwear biedt collecties voor heren, dames en kids. Iedere collectie reflecteert de sportieve wortels van hummel.

Elk seizoen worden de sneakers ontworpen met de eigen archieven in gedachten. Onder het motto ‘change one thing only’ ontstaat de kenmerkende retrolook, die wordt gecombineerd met innovatief design. Zo creëert hummel nieuwe benaderingen van de Deense stijl.

De sneakers worden steevast voorzien van de kenmerkende hummel chevrons. Deze iconische symbolen sieren de hummel producten al sinds 1955 en staan voor teamspirit, progressie en de drive om te winnen. Tijdloze begrippen die ruim 60 jaar later nog altijd perfect bij het merk passen.

De chevrons van hummel zijn een stempel van kwaliteit en karakter – een stempel waarvan elke sneaker wordt voorzien. Naast de sneakercollectie biedt hummel Fashion ook apparel voor kids. Onlosmakelijk verbonden met de sportieve roots van het merk, maar ook met een verfrissende eigen stijl. De aantrekkelijke designs voor kids zijn gemaakt om in te bewegen, om de wereld in te ontdekken. Functioneel, duurzaam en comfortabel, altijd met een sportieve twist.

Het Kids Style assortiment bestaat uit apparel baby style (maat 56-98), kids style (4-10 jaar), classic en active (4-16 jaar), teen style (10-16 jaar), outerwear en swimwear. Ontworpen in Denemarken en onderdeel van de internationale hummel collectie. De collecties worden gemaakt met organic katoen en enkel natuurlijke materialen."

Contact

Adres

Bergweidedijk 52 - 7418 AA Deventer


T 31570665360
E sales@sportdirect.com

www.hummelsport.nl / sportdirect.com

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...