Hooijer Footwear Group
Leverancier

Afwezig

Ontdek onze showrooms:
Birkenstock
Lazamani
HEYDUDE
Jan Jansen Amsterdam
Keen
Lomer
Lilian
Sockwell
Toni Pons
Volare
Tofvel

Hooijer Footwear Group

Passie voor schoenen

Hooijer Footwear Group is importeur en distributeur van diverse schoenmerken voor de Nederlandse markt en van een paar merken tevens de Belgische markt. Daarnaast is Hooijer Footwear Group voorraadhoudend distributeur van een Amerikaans sokkenmerk voor de gehele Europese Unie. De merken positioneren zich in het midden- en hoge segment, met een focus op comfort en outdoor. Elk merk heeft een geheel eigen DNA en USP’s.

Passie voor schoenen
Hooijer Footwear Group, voorheen Hooijer Groep, is een familiebedrijf, begin deze eeuw ontstaan nadat Hilko Hooijer de voormalig importeur van Birkenstock heeft overgenomen. Inmiddels vertegenwoordigt het een tiental hoogwaardige, ijzersterke schoenmerken en weet Hooijer Footwear Group al sinds het begin een stabiele groei te realiseren. Dit is mogelijk gemaakt door een commerciële familie Hooijer met passie voor schoenen en een ruim 40-koppig team van agenten, accountmanagers en medewerkers die nauw samenwerken in verschillende vakgebieden als logistiek, marketing, ICT, inkoop en service.

Hooijer Footwear Group bezit zes eigen winkels op A-locaties in Utrecht, Den Haag, Groningen, Maastricht en Breda. Vijf mono brand stores van Birkenstock en een mono brand store van KEEN.

Contact

Adres

Hanzepoort 26
7575 DA Oldenzaal 


T 053 537 4444
E sales@hooijerfootwear.com

https://hooijerfootwear.com/

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
    

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

B2B-shop

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...