Hooijer Groep
Leverancier

Afwezig

Ontdek onze 5 showrooms 

Hooijer Groep

Passie voor schoenen

Hooijer Groep is importeur en distributeur van diverse schoenmerken voor de Nederlandse markt en van een paar merken tevens de Belgische markt. Daarnaast zijn wij voorraadhoudend distributeur van een Amerikaans sokkenmerk voor de gehele Europese Unie. De merken positioneren zich in het midden- en hoge segment, met een focus op comfort en outdoor. Elk merk heeft een geheel eigen DNA en USP’s.

Passie voor schoenen
Hooijer Groep is een familiebedrijf, begin deze eeuw ontstaan nadat Hilko Hooijer de voormalig importeur van Birkenstock heeft overgenomen. Inmiddels vertegenwoordigen we een tiental hoogwaardige, ijzersterke schoenmerken en weet de Hooijer Groep al sinds het begin een stabiele groei te realiseren. Dit is mogelijk gemaakt door een commerciële familie Hooijer met passie voor schoenen en een ruim 40-koppig team van agenten, accountmanagers en medewerkers die nauw samenwerken in verschillende vakgebieden als logistiek, marketing, ICT, inkoop en service.

De Hooijer Groep bezit zes eigen winkels op A-locaties in Utrecht, Den Haag, Groningen, Maastricht en Breda. Vier mono brand stores van Birkenstock, een mono brand store van KEEN en een outletstore.

Contact

Adres

Hanzepoort 26
7575 DA Oldenzaal 


T +31 (0) 53 537 44 44

https://hooijergroep.nl/

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
    

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...