HEYDUDE

Aanwezig
HEYDUDE

HEYDUDE

Supercomfortabele schoenen voor het hele gezin

Het Italiaanse schoenenmerk HEYDUDE is in 2008 ontstaan uit een intens verlangen dat lichtgewicht, comfortabele en stijlvolle schoenen voor een betaalbare prijs en van goede kwaliteit de standaard worden. De passie en toewijding van dit hippe merk hebben geleid tot een nieuw tijdperk in lichtgewicht schoeisel. 

Elke schoen is zoveel meer dan alleen een geweldige schoen. Het draagt de identiteit uit van de drager die er klaar voor is om een nieuw avontuur aan te gaan, vol fascinerende ontdekkingen. Ze zijn ontworpen als de ideale (vakantie)schoen. 

HEYDUDE schoenen zijn gebaseerd op de mocassin en hebben een wijde pasvorm met lekker veel ruimte voor de tenen. De zachte, uitneembare voetbedden zijn gemaakt van memory foam en bekleed met leer. Het draagt bij aan een maximaal blotevoetengevoel. De gepatenteerde lichtgewicht zolen bieden goede grip en zijn schokabsorberend. De perfecte metgezel geschikt voor wandelen door de natuur, op het strand, in de stad of over de boulevard. Het is een schoen, maar voelt als een slipper.

De schoenen zijn wasbaar en standaard voorzien van uitneembare voetbedden van memory foam. De designs onderscheiden zich met funky, trendy en vrolijke collecties voor dames, heren en kinderen. Altijd herkenbaar HEYDUDE en het perfecte sneaker alternatief voor wie zich wil onderscheiden van de massa.

Contact

Adres

Hanzepoort 26
7575 DA Oldenzaal

 


T 053 537 4444
E sales@hooijerfootwear.com

https://hooijerfootwear.com/

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

B2B-shop

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...