H32 Sneakers

Afwezig

#sneakersforhappypeople

H32 : Coco & Loco

Met de veranderingen die we doormaken, heeft het team van MELIK zich volledig gestort op de Coco damescollectie van H32 Sneakers. We hebben onze krachten gebundeld om een ​​geweldige collectie te creëren in combinatie met een positieve en energieke campagne. 

Met onze iconische modellen Sneakette en Coco willen we vertrouwen en moed brengen.

 

Tweemaal per jaar lanceert H32 een hoofd collectie in de lente/zomer en herfst/winter. Komend seizoen zijn de modieuze stijlen gebaseerd op typische vrouwelijke "guilty pleasures", zoals ijsjes en heerlijke koffies! De nieuwe H32-collectie versterkt het gevoel van natuurlijke schoonheid. De romige kleuren van de verschillende ijssmaken passen perfect bij de nieuwe mode. 

 

Stel jezelf  voor slenterend door de stad op je Coffee & Toffee sneakers. Samen met de bijpassende riem maak je elke nieuwe of vernieuwde outfit compleet. H32 maakt sneakers met THE OMG comfortabele pasvorm en passie die ademt door elke vezel van het gebruikte hoogwaardige nubuck en leer. Elke Coco sneaker heeft zijn eigen “smaak” waardoor de H32 collectie toegankelijk is voor happy people of all ages.

 

Contact

Adres

Amsweereind 4, 5036 CR Tilburg


T +31 13 8892082
E verkoop@h32sneakers.com

http://www.h32sneakers.com

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

B2B-shop

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...