Grisport

Afwezig

Antar Shoe 

Grisport

A world to discover

Onze voortdurende missie is het streven naar wandelschoenen met de meest comfortabele pasvorm. Bij het produceren van Grisport’s kwaliteitsschoenen worden een mooi design en technologische eigenschappen niet vergeten, maar comfort blijft altijd op de eerste plaats staan.

De Grisport collectie is gesegmenteerd in de werelden van Walking, Hiking, Trekking, Boots, Travel en Active. Elke wereld heeft zijn eigen verhaal en identiteit. We kennen de passies en begrijpen waar het écht om draait tijdens een tocht door de stad, de bossen of de bergen. Zo bieden we niet alleen een high performance product, maar tegelijkertijd ook een schoen die naadloos aansluit bij uw lifestyle. "Het begon in 1977 toen de eerste Grisport schoen werd geproduceerd door de Italiaanse broers Grigolato. Zo ontstond Grisport als gespecialiseerde producent van handgemaakte schoenen voor wandelen en vrijetijdsbesteding. Vandaag de dag heeft Grisport meer dan 2000 werknemers in dienst en heeft de fabriek een oppervlakte van 40.000 m².

MADE IN ITALY
In de loop van de jaren heeft Grisport zich bewezen als toonaangevende fabrikant van wandelschoenen door expertise, technologie, innovatie, onderzoek & ontwikkeling als bouwstenen in het productieproces te verwerken. Grisport is een echt Italiaans merk en ondersteunt dit door het ‘Made in Italy’ label. Het begon in 1977 toen de eerste Grisport schoen werd geproduceerd door de Italiaanse broers Grigolato. Zo ontstond Grisport als gespecialiseerde producent van handgemaakte schoenen voor wandelen en vrijetijdsbesteding. Vandaag de dag heeft Grisport meer dan 2000 werknemers in dienst en heeft de fabriek een oppervlakte van 40.000 m².

KWALITEIT HOOG IN HET VAANDEL
Grisport maakt gebruik van high-performance materialen, leersoorten en membranen. Toch blijft de traditionele ervaring van het schoenenvak aanwezig in de productie om A71:B76 schoen te voorzien van de kwaliteit en de details van een handgemaakt product.

COMFORT OP DE EERSTE PLAATS
Een voortdurende missie van Grisport is het streven naar wandelschoenen met de meest comfortabele pasvorm. Bij het produceren van Grisport’s kwaliteitsschoenen worden ook een mooi design en technologische eigenschappen niet vergeten, maar comfort blijft altijd op de eerste plaats staan.

DUURZAAM PRODUCEREN
Grisport heeft strikte normen als het gaat om duurzaamheid en bij het selecteren van de grondstoffen. De schoenen worden geproduceerd op zonne-energie. De daken van de fabriekshallen zijn voorzien van zonnepanelen. Dat levert 70% van de kracht op dat nodig is tijdens de productie.

Contact

Adres

De Rietkraag 17 - 8082 AA Elburg


T 0031 (0)525 681420
E info@antarshoe.nl

https://www.grisport.nl/

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

B2B-shop

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...