Gioseppo

Afwezig

Een originele, avant-garde collectie voor dames, ideaal voor het dagelijks gebruik.

Gioseppo haalt inspiratie uit Afrika voor de collectie lente / zomer 2020. 

De collecties van Gioseppo kenmerken zich door de rijke stoffen op sandalen en sleehakken. Strepen, polkadots en geometrische motieven op linten en strikken gecombineerd met Mediterraanse texturen als kurk en jute. De glamorous lijn met vleugjes glitter, glans en glinsteringen en applicaties met juwelen. Dierenprints zijn terugkomende elementen in Gioseppo’s collectie. De klassieke luipaardprint wordt gecombineerd met details uit koe- en zebraprints, net als de camouflageprint met metallic details

"Als directe invloed van het thema duurzaamheid vormen tijdloze neutrale tinten zoals wit, beige, nude- of aardetinten de basis. Gecombineerd met pastelkleuren en heldere kleuraccenten die typerend zijn voor de digitale wereld. Animal prints, één van de kenmerken van het Spaanse schoenenmerk, vormen opnieuw een hoogtepunt in de collectie. Daarnaast ook wilde en exotische prints zoals: zebra, luipaard, slangenhuid en krokodil. Alleen of gecombineerd, in neutrale tinten en pastelkleuren.

Aan de collectie sneakers en sandalen voegt Gioseppo een etnische touch toe door de slangenhuidprint te combineren met levendige tinten en rustieke texturen. Daarnaast ook neutrale materialen en opvallende gekleurde veters in hiking-stijl. Vlechten van zacht leer en natuurlijke raffia of jute zijn een opvallend detail op de sandalen en sneakers, daarnaast ook neonaccenten voor een jonge stijl. Ook veters en strikken zijn terug te vinden binen de sandalencollectie.

De Basics bestaan uit modellen voor dagelijks gebruik, zoals crossover, sandalen met meerdere en buisvormige bandjes of prachtig zachte materialen voor meer comfort. Het kleurenpalet omvat wit, zwart en nude met gele, koraal en blauwe accenten. "

Contact

Adres

De Rietkraag 17 - 8082 AA Elburg


T 0031 (0)525 681420
E info@antarshoe.nl

www.antarshoe.nl

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

B2B-shop

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...