El Vaquero

Afwezig

Nidy 

El Vaquero

Bohemian boots voor wereldvrouwen

De Italiaanse boots van El Vaquero staan voor een unieke look, kwaliteit van materialen en aandacht voor details. Deze Ibiza boots met bohemian stijl richten zich op ondernemende, nieuwsgierige vrouwen met een vrije geest.

De moderne bohemian stijl van El Vaquero
De Bohemian kledingstijl was vroeger een stijl voor vrije mensen, kunstenaars en intellectuelen. Zij wilden zich onderscheiden van de rest met de bohème. Deze hippie stijl uit de jaren 60 heeft El Vaquero doorvertaald in zijn schoenen. De boots zijn een beetje “rebels” en “retro hippie”. Door de boho-chicque stijl van El Vaquero wordt de nonchalante hippie look gecombineerd met moderne details. De boots zijn vaak kleurrijk en gedurfd. Dit maakt van deze Ibiza boots een uniek product dat afwijkt van het gewone.

El Vaquero - creatieve laarzen gemaakt van leer en suede
Elk paar heeft een productieproces ondergaan van meerdere behandelingen. El Vaquero staat met name bekend om zijn speciale wassingen die een unieke vintage look creëert op het leer. Deze techniek is niet zomaar ontstaan, jarenlange studie, ervaring en onderzoek naar materialen hebben ervoor gezorgd dat dit productieproces tot stand is gekomen. De laarzen zijn gemaakt door professionele vakmannen- ambachtslieden met jarenlange ervaring. Tot op de dag van vandaag wordt er met hart en ziel aan deze schoenen gewerkt.

Contact

Adres

Nidy showroom 532
Buizerdlaan 6
3435SB Nieuwegeinnidy.nl

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...