Sockwell

Afwezig

Hooijer Footwear Group

Sockwell

Sockwell

Modieuze compressiekousen en lifestyle sokken

Sockwell compressiekousen en sokken zijn innovatieve wonderen van breitechniek. Als echte 'garen-architecten' maakt het Amerikaanse merk naadloze sokken die bestaan uit een unieke mix van materialen zoals merinowol of alpacawol, gecombineerd met bamboegarens. 

Sockwell sokken zijn er voor mensen met een actieve levensstijl, medische klachten aan voeten of benen en iedereen die op zoek is naar een modieuze sok van de beste, natuurlijke materialen. 

De compressiekousen zijn verkrijgbaar in klasse 1 voor lichte compressie of klasse 2 voor wat stevigere compressie. Het stimuleert de bloedcirculatie en voorkomt vochtophoping. Ze bieden comfort en ondersteuning voor dagelijks gebruik of bij medische klachten als spataderen, oedeem en rusteloze benen. De sokken zijn geschikt voor iedereen en dagelijks gebruik. Ideaal bij onder meer lang staan of zitten, lange reizen, tijdens en na het sporten, gedurende een zwangerschap of gewoon thuis als heerlijke comfortsokken. 

Naast compressiekousen heeft Sockwell speciale sokken voor diabetici en mensen met gevoelige voeten, hielspoor klachten en hallux valgus klachten.

Contact

Adres

Hanzepoort 26
7575 DA Oldenzaal


T 053 537 4444
E sales@hooijerfootwear.com

https://hooijerfootwear.com/

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

B2B-shop

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...