Carmela

Afwezig

Nieuw bij Phenomene

Carmela

Carmela

Betaalbaar Spaans vakmanschap

Carmela is een elegant Spaans schoenenmerk met een collectie die bestaat uit onder andere trendy veterboots, cowboylaarzen en sneakers. De schoenen met een mediterrane uitstraling worden middels Spaans vakmanschap gemaakt van de fijnste leersoorten en met oog voor detail. 

Er wordt er veel aandacht besteed aan het hoogst mogelijke draagcomfort door een perfecte pasvorm met anatomische leesten die zich naar de voet vormen, gecombineerd met gedempte inlegzolen en flexibele kurk- of rubberzolen. Carmela weet hiermee te bewijzen dat design en comfort hand in hand gaan. Schoenen voor fashionista's en veeleisende voeten en dat voor bijzonder betaalbare prijzen. 

Carmela Lente/zomer ’22 collectie
Voor de lente/zomer collectie ’22 presenteert Carmela klassiekers geïnspireerd op de globalisering waarin mode geen grenzen meer kent. In elk model van de collectie is een perfecte balans terug te vinden tussen de minimalistische en klassieke stijl en het huidige, moderne modebeeld. De schoenen van Carmela illustreren de twee gezichten van het modebeeld in de meest kosmopolitische steden in de wereld. De collectie speelt in op trends om een unieke stijl vol karakter te creëren, maar waarbij nooit de Mediterrane afkomst uit het oog wordt verloren.

Sportieve sandaal in stijl van Carmela
Een van de opvallendste nieuwkomers is de sportieve sandaal, geïnspireerd op de klassieke sandaal. Uitgevoerd op een wat dikkere zool en in warme tinten die worden afgewisseld met zomerse pasteltinten. Helemaal in lijn met de rest van de collectie.

Speelse details in harmonie met elegantie
De elegante looks van de gehele Carmela collectie worden gecreëerd met als basis de meest zachte leersoorten. Gladde oppervlakten met een hoge aaibaarheidsfactor, gevlochten optiek, gebiologeerde vervormingen en verfijnde details. Een kruising van stijlen en culturen die op harmonieuze wijze samenvloeien met het Spaanse vakmanschap.

De temperamentvolle ontwerpen worden in balans gehouden door rustige natuurtinten. Warme bruintinten en pasteltinten die op subtiele wijze kleur toevoegen. Een nieuwe kleur die veel terug gaat komen is mintgroen. De frisse en vrolijke kleur haalt meteen het zomerse karakter naar boven.

Spaans vakmanschap
De schoenen zijn ontworpen in Spanje, met zorg en genegenheid die voeten verdienen. Het nastreven van perfectie en het creëren van elegantie met oog voor details. Carmela schoenen worden door deskundige vakmensen met liefde gemaakt, tot in het kleinste detail en bevat alle elementen voor ultiem draagcomfort. Goed schoeisel met anatomische vormen, dempende voetbedden en flexibele kurk- of rubberzolen.  

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...