Birkenstock

Afwezig

Hooijer Footwear Group

Birkenstock

Birkenstock

Birkenstock is niet meer uit het straatbeeld weg te denken

Birkenstock is niet meer uit het straatbeeld weg te denken als gerenommeerd fashion item. Het merk van het kurken voetbed heeft een stevige positie verworven als premium merk voor consumenten die waarde hechten aan functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Dit komt terug in een uitgebreide collectie met luxe materialen en vegan modellen.

Voor de lente/zomer 2023 collectie blijven leer en suède onverminderd populair. Diverse populaire modellen zijn nu verkrijgbaar in nubuck leer en lak modellen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Bovendien blijft birko-flor een belangrijke plek innemen in het assortiment van Birkenstock. 

Fel blauw, opvallend geel en weelderig rood zijn voorbeelden van kleuren die eruit springen, helemaal in lijn met de trend voor volgend zomer. Verder zien we roze en paars veel terugkomen in de collectie, evenals de basiskleuren zwart, wit en verschillende bruintinten. 

Uitvinder van het voetbed

Het voetbed van Birkenstock; al vele malen gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Birkenstock is uitvinder van het voetbed zoals wij deze tegenwoordig kennen. Het unieke, originele voetbed is tot in de kleinste details gebaseerd op de afdruk van een gezonde voet in het zand. Veel lopen en staan zal met een paar Birkenstocks dan ook geen probleem zijn. Het vormt niet voor niets de basis van alle Birkenstock modellen. Het revolutionaire ontwerp zorgt voor optimaal draagcomfort, een heerlijke demping, ondersteuning en een buitengewoon hoge kwaliteit. De hoge kwaliteit van de Birkenstock producten is het resultaat van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, die de duurzaamheid kunnen waarborgen.  Wie kiest voor Birkenstock, die kiest voor kwaliteit en welzijn. 

Contact

Adres

Hanzepoort 26
7575 DA Oldenzaal


T 053 537 4444
E sales@hooijerfootwear.com

https://hooijerfootwear.com/

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

B2B-shop

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...