Apple of Eden

Afwezig

Brands Unlimited B.V.

Apple of Eden

Met één van de geweldige modellen van het merk aan je voeten, waan je jezelf echt in het paradijs

Apple of Eden schoenen hebben hun nieuwe collectie met veel gevoel voor mode samengesteld. Dit heeft geresulteerd in een fantastische sortering fraaie schoenen die modebewuste dames zoals jij bijzonder zal aanspreken. Het zit al een beetje in de naam van Apple of Eden schoenen; met één van de geweldige modellen van het merk aan je voeten, waan je jezelf echt in het paradijs.

De bijzondere ontwerpen blinken uit in originaliteit en de pasvormen zijn echt subliem waardoor ook een flinke wandeling op Apple of Eden schoenen voor jou een peulenschil is. Apple of Eden schoenen lijken als vanzelf te lopen en de aantrekkelijke designs zijn een lust voor het oog, evenals de vele hippe kleurstellingen waarvan de ontwerpers geraffineerd gebruik hebben gemaakt. Door de keuze voor uitmuntende materialen en super goede pasvormen is er bovendien een serie schoenen ontstaan die zijn weerga niet kent als het gaat om duurzaamheid en loopcomfort.

Je kunt bij Apple of Eden schoenen een keuze maken uit een ruime serie verschillende soorten schoenen zoals schitterende laarzen, elegante enkellaarzen, leuke ballerina's, gave sandalen en slippers. Ook diverse modellen leuke veterschoenen horen tot de uitnodigende collectie Apple of Eden schoenen.

Contact

Adres

Buizerdlaan 6 - 3435 SB Nieuwegein


T 0032 32130470
F 0032 32263099
E commercial@co-concept.be

Locatie & plattegrond

Wij zijn te vinden in de showroom(s):
 

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...